Георги Колев: Трябва да върнем доверието към българския лекар


Георги Колев: Трябва да върнем доверието към българския лекар
29 Ноември 2017, Сряда


Проблемите трябва да се посочват, но наред с това следва да се популяризират и добрите практики и постижения в медицината, категоричен е депутатът от НФСБ в групата на „Обединени патриоти" 

Автор: Десант

„Доверието не е само пари – то е и отношение“. Това заяви депутатът от НФСБ в групата на „Обединени патриоти" и зам.-председател на здравната комисия в парламента Георги Колев в дебата за парите за здравеопазване при участието си в предаването „Референдум“ на Българската национална телевизия.

Георги Колев бе категоричен, че е необходимо реформиране и здрава ръка, за да се върне доверието към системата, а оттам - и към българския лекар.

„Парите за здравеопазване са изключително важен елемент, за да функционира системата както трябва. Но само това не е достатъчно. Необходимо е да се направи прецизен анализ и оттам да се предприемат съответните мерки, за да функционира ефективно системата.

Заедно с това – отново ще повторя, нужно е ние всички като общество да направим така, че да върнем доверието към лекарите. Да, проблемите трябва да се посочват, но наред с това нека се популяризират и добрите практики и постижения в медицината“, добави Георги Колев.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки