Масови закъснения на влаковете за гара София


Масови закъснения на влаковете за гара София
27 Ноември 2017, Понеделник


Перничани пак не можаха да отидат навреме на работа в столицата, закъсали композици има и от други направления

Автор: Десант

Повреда по жп инфраструктура отново попречи на перничаните, които работят в София, да отидат навреме на работа, както и на учениците - да са в час, когато бие първият звънец. 

​Припомняме, че преди седмица ситуацията беше подобна и се стигна до абсурда от железопътната компания да пишат “извинителни бележки” на клиентите си, че са закъсняли не заради друго, а заради влаковете.

Поглед към информационното табло на гара София показва обаче, че не само пернишките тренове закъсняват. 

Повреда в локомотива причини огромно закъснение на композициите, идващи от Варна. 100 минути закъснение натрупа и влакът от Карлово, който трябваше да пристигне в столицата в 10:43 часа. 130 минути пък е закъснението на трена от Русе, очакван в София в 12:33 часа. Само 25 минути пък закъсня пловдивският влак, който по разписание би трябвало да пристигне в 13:56 ч. 

Но влакът от Видин, пристигащ иначе в 16,55 ч., към 17,45 ч. вече е натрупал 90-минутно закъснение! Пак заради повреда по жп инфраструктурата!

Хората, доверили се на железниците ни - както тези по пероните, така и изчакващите в купетата, не спират да късат нерви.

Да бяха само ремонтните дейности по жп инфраструктурата, които причиняват неуредиците, да махнеш с ръка. Но продължават и хроничните проблеми с осигуряването на достатъчно локомотиви, които да дърпат вагоните.

А сериозно вече се зададе и зимата, която тепърва ще нахвърля преспи в колелата. 


В категории: Анализи , Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки