Дъжд и мокър сняг през новата седмица


Дъжд и мокър сняг през новата седмица
Снимка: Канал 3
26 Ноември 2017, Неделя


Температурите като цяло ще останат положителни, в края на седмицата е възможно да стигнат до 17 градуса


Привечер на 26 ноември облачността ще се увеличи и от северозапад ще започнат превалявания от дъжд. През нощта и в понеделник преваляванията ще обхванат цялата страна.

По високите заппадни полета, включително в район ана София ще вали мокър сняг и ще се образува снежна покривка, а в ниските части на низините и по-голямата част от Източна България ще вали  дъжд.

Максималните температури ще бъдат от около 2 градуса в западните полета до 5-8 в низините и източните райони.

Във вторник над западните райони валежите постепенно ще отслабват и спират, но над останалата част на страната ще продължат.

В сряда валежите ще спрат над по-голямата част от страната, освен в крайните източни райони. Минималните температури ще бъдат от около минус 3 до плюс 3 градуса,а  дневните - от 3 до 8. 

В четвъртък максималните температури ще бъдат между 6 и 17 градуса. Най-топло се очаква да бъде в Хасково. В петък температурите ще се повишат, като максималните ще бъдат около 15 градуса. Над цялата страна ще преваля дъжд.

В събота над Централната и Западната част от страната ще има променлива облачност със слаби превалявания от дъжд. В Източната част от България ще бъде предимно облачно с превалявания от дъжд. Температурите ще бъдат между 6 и 14 градуса.




В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки