Поредните „ловци на души” налазиха Източните Родопи


Поредните „ловци на души” налазиха Източните Родопи
24 Ноември 2017, Петък


В брошурите, които баптистите раздават на килограм, се изтъква, че „всеки грях трябва да бъде платен” и това се илюстрира с ръка, която бърка в портфейл с кредитни карти

Автор: Десант

След „Свидетелите на Йехова” и „баптисти” налазиха Източните Родопи. Представители на „Независима Баптистка църква” - Варна обикалят селата в региона и раздават агитационни брошури на „килограм”, алармираха 24rodopi.com, сезирани от възрастни жители в Чернооченско.

Книжка „Евангелието според Йоан” върви заедно с „8 истини, които трябва да знаете преди да умрете”. В нея се съдържат „отговори” на въпросите „Как да се оправдаете пред Бог?” и „Как да достигнете вечен живот?”.

В брошурката става ясно и че „всеки грях трябва да бъде платен” с илюстрация на ръка, която бърка в портфейл с кредитни карти. Към комплекта върви и картичка, която може да се изпрати към „собственика” на църквата Николас Малучи с цел получаване на информация за „кратък библейски курс”. В нея трябва да се отговори на питането дали желаем да „имаме лично взаимоотношение с Исус Христос”.

„Заляха цялото село с брошури. Не пропуснаха къща. Сектанските им истории обаче не ни вълнуват”, категорични са жители на село в региона, попаднало на прицела на поредните „ловци на души”, цитирани от кърджалийската медия.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки