Българка от Земен, представяща страната ни в Мис Свят в Китай, призова за подкрепа


Българка от Земен, представяща страната ни в Мис Свят в Китай, призова за подкрепа
10 Ноември 2017, Петък


Красивата Вероника Стефанова се е посветила на мисията да помага на момичета, страдащи от анорексия

Автор: Десант

25-годишната красавица от пернишкото градче Земен - Вероника Стефанова, която в момента представя България на престижния конкурс Мис Свят, призова всички българи да гласуват за нея.

В момента тя е в Китай, където се провежда финалният кръг на конкурса. Гласуването за българката се извършва в сайта www.missworld.com.

Част от коментарите на чужденците за нея гласят: „Продължавай напред, момиче от България, ние те обичаме” и „Тя е просто перфектна”.

Вероника допълва красотата си с една социално отговорна и наистина важна мисия. Тя помага на момичета, страдащи от булимия и анорексия. Посвещава се на тази мисия, след като самата тя дълго време е обсебена от коварната болест.

Красавицата се среща със семействата на болни девойки, свързва ги със специалисти и им оказва психологическа помощ в борбата им с техния проблем.

Вероника Стефанова е родена в Земен и много обича родното си място. В свободното си време много обича да посещава множеството църкви и манастири в областта. Край родния й град например се намира прочутият Земенски манастир с една от най-старите църкви на Балканите, който „Десант" подробно представи преди време в рубриката си „Пътеводител БГ".

Сред тишината и спокойствието на Земенския манастир


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки