Читатели на Десант сигнализират за скандални нередности в Слънчев бряг


Читатели на Десант сигнализират за скандални нередности в Слънчев бряг
09 Ноември 2017, Четвъртък


Дърветата около хотел „Панорама“ са изсечени, а зелените площи - унищожени


Дърветата около хотел „Планета“  в най-големия курортен комплекс по родното Черноморие „Слънчев бряг“ са изсечени, а зелените площи – унищожени. Това се вижда от снимки, предоставени ни от наши читатели.



Според авторите на фотосите на мястото на градинката ще се изгражда паркинг, а строителството му пък не било придружено с нужните за целта разрешителни.

Зад поредното беззаконие и безумие в Слънчев бряг стои небезизвестния г-н Красимир Антонов, собственик на хотелската част на хотел „Планета“. Същият господин всеки сезон слага незаконни бараки и павилиони пред хотела, без да се съобразява с нас – собствениците на офисите и магазините в същия хотел, а също и без да се съобразява със законите и правилата на община Несебър.

Заради такива като него, криещи се зад гърба на настоящи и бивши депутати и министри, и живеещи по собствени правила и закони, някои политици ни наричат ДЕБИЛИ. Така е, защото знаят, че сме безсилни и не можем да им се противопоставим. За съжаление това е българската действителност“
, се казва още в сигнала, подписан от "потърпевшите собственици на офиси на приземния етаж на хотел "Планета" в Слънчев бряг".

Очаквайте подробности по темата.




В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки