Мистерия с вратата на ямболския парк, премазала общинска служителка


Мистерия с вратата на ямболския парк, премазала общинска служителка
Снимка: radio999bg.com
Ключови думи: жена, парк, Ямбол, врата, инцидент
06 Ноември 2017, Понеделник


Преди време съдът забранил заключването на обществената градина

Автор: Десант

53-годишна служителка едва не изгуби живота си, след като докато отключвала вратата за ямболския градски парк, огромният метален портал пада върху нея. По информация на полицията жената е транспортирана и настанена за лечение в МБАЛ – Ямбол с фрактури на гръден кош и ребра, без опасност за живота.

Инцидентът е станал малко след 13 ч. в неделя. Случайни минувачи, станали свидетели на инцидента, се притекли на помощ. 

Местните медии припомнят, че преди две години заради заключването на парка през нощта в него не е могла да влезе линейка. Водени са съдебни дела за ограничаването на достъпа до обществената градина, като кметът ги губи на последна инстанция и магистратите му забраняват да заключва парка. Вратите обаче така и остават на мястото си, а случилото се в неделя разкри, че все още им се удря ключа. Мистерията кой е допуснал това остава, като полицията продължава да работи по случая.

По принцип паркът трябва да е отворен от 5 до 23 ч. Както отбелязва ямболското радио 999, все още не е ясно защо и по чие нареждане общинската служителка е била в неделя по обед там. От медията са установили, че часове след инцидента на пръв поглед почти няма следи от случилото се - вратата на парка е поставена на мястото си

От радиото допълват, че преди няколко години паркът в града край Тунджа е обновен по проект „Интегриран проект за устойчиво подобряване на градската среда и зоните за отдих в Община Ямбол” по оперативна програма „Регионално развитие”, на обща стойност 3 073 318,71 лв.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки