Вицепремиерът Валери Симеонов показа Копривщица на унгарска делегация


Вицепремиерът Валери Симеонов показа Копривщица на унгарска делегация
18 Октомври 2017, Сряда


Делегацията, водена от Миклош Шолтес, е на тридневно посещение у нас по повод Деня на българо-унгарското приятелство

Автор: Янко Георгиев

Вицепремиерът по икономическата и социалната политика Валери Симеонов и делегация от Унгария, водена от държавния секретар Миклош Шолтес, посетиха днес Копривщица, където разгледаха историческите забележителности и се срещнаха с кмета Генчо Герданов и местни жители, съобщиха от правителствената пресслужба.

Унгарската делегация е на тридневно посещение у нас по повод Деня на българо-унгарското приятелство, който отбелязваме утре – 19 октомври.
В категории: Политика , Международна политика , Свят

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
Правдоподобно или Невярно
19.10.2017 11:30:12
0
0
Касае и общественото съзнание ... в сферата на Образованието... понеже и не знам какви глупости ... от цял свят. Без така или иначе ... нещо да се прави , освен апаратни акции. Търся в интернет - какво точно чух, за какво става въпрос... правдоподобно или невярно.

"Министерството на образованието и науката ще предложи на Министерския съвет да бъде облекчена процедурата за признаване на дипломите на студенти, завършили в страни по Лисабонската конвенция. Ще отпадне изискването за легализация и полагане на апостил, предаде репортер на БГНЕС." отпреди 2 дни инфо.

Някой нещо обяснил ли е какво значи "Лисабонска конвенция" Договорът от Лисабон??? Може и да да е хубаво, както и лошо... амо просто нищо не знаеме.... Защото като е Лисабонска конвенция... та голямата работа...как така не разбираш Лисабонската конвенция. Самото споменаване е напълно достатъчно автоматично да схванеш какво значи лисбонската конвенция. Няма друго заглавие, инфо на тази тема. И Десант - нищо не дава
1
Апаратни Мутри
19.10.2017 11:14:21
0
0
Всичката престъпност ... от началото на преходите във всичките й проявления и без някой да реагира на какъвто и да е сигнал. Аз нямам такъв случай - нито за мародерства със зелинина /растителност нито за други неща. Които са супер елементарни! Напротив - колкото повече професионално вкл и културно навлизаш в престъплението - правят точно обратното, като по учебник на това, което трябва да се направи, се казва. /и въпреки всички сигнали, вкл и закони, които човек може да цитира...както и тази, която и дете в детската градина може да прецени, че е престъпност! в идиотщините, с които правят полемика и бездействие с гражданите органите на Полицията, съдилища/местните цивилни власти, НПО-та и т.н....Те не реагират на сигнали.... Просто събират информация - кой си Позволява да подава сигнали, как да го преметнем и направим некомпетентен и т.н....
Този страшен манталитет на мислене и действия на Апаратчик /и без това са те светнали по някой въпрос/... от проявлениятаа му на белите якички и Езика в общественото пространство и съзнание до феномена мутри* /брей с оръжия, а пък аз нямам и не желая да имам/, заключава, че не е имало нито Преход, нито Демокрация, нито Европейска България. Те така ги и карикатурисваха.... от времето на тотатитаризма с бели якички - костюм, връзка, куфарче и квадратни глави. Апаратчик. Само се добавиха и мутри-апаратчици с черни цайси и мобифони. И хората са с огромно самочувствие... разпореждат персонали по хотели, туризми... и едва ли не към клиентелата клтурен човек /пък и образован, къде ги има такива бе/ на български туризам /освен ако не е с връзки и т.н/ просто не желан. Защото общественото му поведение е и Грамотно! И културно. А държавата прави така, че такова да няма.... във връзка и с апаратните медии и Езика. и Демокрацията. Апаратна ли е? Българският комисар в ЕС въвежда нещо, наречено "фалшиви новини" към Престъпностите... Или Фалшива Демокрация.... Защо и какво толкова трудно има да се кажат просто, ама вного просто две думи? /разбира се че не се провокираме, нито пък имаме такива намерения.... когато виждаме хаавата... каква е/ Но тези психологически прочити са престъпно тънка работа... за преживяването Апаратна демокрация и култура, толкова прости и некадърни, мързеливи, бездарни, неталантливи и некомпетентни амбиции, манталитети, психологии/престъпности.... плюс всичката престъпност/Проблемът отдавна и само е Културолгичен ... страхотни сложни смислови връзки, нали... амбиции, манталитети, психологии/престъпности...
Понеже изчезна заглавието за ... бургаският батак.... от електронната страница на вестник Десант. Нека и други да четат...и коментират и правят изводите и Просвещават.. Затова ги съчинявам.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки