Козлодуй се окичи с... LED стена за обяви


Козлодуй се окичи с... LED стена за обяви
16 Октомври 2017, Понеделник


Според местните жители площадният телевизорза близо 70 000 лева е никому ненужен

Автор: Десант

LED стена за обяви, станала известна след широката общественост като площадния телевизор, бе монтирана през почивните дни на площада до сградата на читалище „Христо Ботев“ в Козлодуй.

Модерното съоръжение се очаква да заработи скоро, като много от жителите на дунавския град смятат, че то ще е никому ненужен билборд.

Според договора с избрания изпълнител - софийската фирма „Джусита ДЕС“ ООД - проектирането, доставката и монтажа на електронното табло струва на Общината 66 960 лева.

Договорът за  „Проектиране, изработка, доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на информационна LED стена с размери 2880/5120, съставено от 12 бр. kабинети с предно обслужване Р 10 в центъра на град Козлодуй” е сключен с местната общинска администрация на 9 август  тази година. А софийската компания е единственият кандидат, откликнал на обявената обществена поръчка за техническото чудо. 

Любопитно е, че „Джусита ДЕС" е основана първоначално като търговска фирма за разпространение на български обувки както на дребно, така и на едро, като по-късно лицензира и Национален конкурс “Златната обувка” за награждаване на българските производители на чепици.  

През 1998 г. дори започва издаването на единственото в България списание за българската обувна промишленост. А на следващата година се оформя като рекламна агенция и се специализира в разработването на визитки, дипляни, стикери и опаковки.

Вече през 2006 г. се насочва и към производството на външни реклами. 


В категории: Новини , Репортажи

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
в
16.10.2017 13:19:23
0
0
далавера
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки