Хитът на сезона: Бой с праз лук и акция по масово отслабване


Хитът на сезона: Бой с праз лук и акция по масово отслабване
13 Октомври 2017, Петък


Остава интригата кое от двете събития все пак ще се състои

Автор: Яна Славянска

Над 1500 души са заявили, че ще присъстват, а над 7000 са проявили интерес към организирано във „Фейсбук" щуро събитие, което се готви да се проведе във Велико Търново. 

В старопрестолния град на 24 октомври от 18 до 21 ч, в пространството край паметника на Асеневци, известен като Конниците, според обявата, ще се състои масов бой с... праз лук.

От няколко дни не спират коментарите под поканата за събитието, като потребителите се надпреварват да правят колкото се може по-забавни коментари. Повечето се интересуват дали може да използват като гранати кромид лук, както и какъв точно да е размерът и произходът на основното оръжие - домашен или купешки.

Нестандартни са и дадените подробности за празника: „Тей, начи идити на конницити у 18 часъ с по 2-3 парчета праз лука в ръка и с мноо бира, моаме се с праз лук кат за последно - като удари в слабините и в лицето, гърлото са забранени. Ако някой умре - устаями го да умре - това е част от лукането. Тва'й. Нека най-тъпия победи".

​Днес по обяд бе добавено съобщение, че официалните правила на боя с праз ще бъдат обявени на 22 октомври. Засега интригата дали наистина ще има такова събитие остава.

Но пък е сигурно, че в Перник ще се състои акция по... масово отслабване. „Нека Перник олекне със 100 килограма до Нова година" - това е мотото на предизвикателството, което пък е подготвила треньорката по аеробика Анелия Кирилова. 

Дамата се прочу като една от булките в телевизионното шоу „Женени от пръв поглед”. Сега тя кани перничани на 19 октомври - в навечерието на празника на града, от 18 ч. в залата по аеробика, където да подрусат телесата си с цел да свалят по някое друго кило. В мероприятието ще се включат също хранителен консултант, личен треньор и психолог.

Това събитие най-вероятно наистина ще се проведе, макар да няма гаранция, че тъкмо със 100 кила ще олекне миньорският град. Все пак Кирилова вече доказа организаторските си умения - в края на август тя спретна в София грандиозно частно басейн парти , на което присъстваха около 120 любители на спорта и аеробиката.


Анелия Кирилова


В категории: Новини , Спортен дух

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки