Едуард не знаел, че на бензиностанциите не се пуши


Едуард не знаел, че на бензиностанциите не се пуши
05 Октомври 2017, Четвъртък


Майка му ще съди човека с пожарогасителя

Автор: Десант

Майката на перничанина Едуард, пафкал нагло цигара на бензиностанция, се закани да съди служителя, който изгаси фаса му с пожарогасител.

Пред Нова телевизия родителката обясни невинно, че синът й не знаел, че на бензиностанциите не се пуши и нямало кой да го научи. „Моя е грешката... Не съм му споменала, че ако има табелки, би трябвало да ги прочете" - самоотвержено защити отрочето си перничанката.

Тя обясни, че на Едуард очите са „много пострадали”,  след като той бил залят с пожарогасителя, и се закани да съди Христо Димитров, който така брутално прекратил пушенето на цигарата.

Според Димитров обаче, той надлежно обяснил на Едуард, че трябва да изгаси папиросата, но реакцията на гаменчето била остра, неадекватна и надменна, в стил – не ми казвай какво да правя.

След като втори път предупредил младежа, че ако не угаси цигарата, може да взриви бензиностанцията, и той продължил да се държи брутално безпардонно, Христо решил да не му се моли повече, а грабнал пожарогасителя.

„Последва напрежение, имаше заплахи, че ще ме пребият като ми свърши смяната. Шофьорът на автомобила не беше много доволен, защото съдържанието на пожарогасителя попадна и вътре в колата. Въпреки това другите младежи в автомобила не скочиха да го защитят”, допълва още мъжът.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки