Като израз на "отговорно поведение в името на България" депутати от ДПС подадоха оставки


Като израз на "отговорно поведение в името на България" депутати от ДПС подадоха оставки
05 Октомври 2017, Четвъртък


Те напуснаха Комисията по вероизповеданията и правата на човека с декларация, изпълнена с демагогско празнословие

Автор: Десант

Всички членове на ДПС напускат единодушно Комисията по вероизповединаията и правата на човека. Това обяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

Припомняме, че ДПС поискаха оставката на председателя на комисията Красимир Велчев, който, според тях, проповядвал ксенфобия. 

„В онези години имаше активни борци и техните наследници получаваха и привилегии, и пари. Това, което се предлага, е абсолютно същото. Това, което те искат, е на пострадали от тези митинги да бъдат изплатени веднъж еднократна сума, след това допълнително да бъдат дадени пенсии и, забележете, на тях, и техните наследници", заяви миналата седмица депутатът от ГЕРБ.

С декларация, прочетена днес от трибуната на парламента, Мустафа Карадайъ облъчи пленарната зала с поредните празни приказки и демагогски дрънканици как ДПС имало било „решимостта, силата и волята да противодейства на разделението и противопоставянето, на омразата, включително и на действеното проявление на тази омраза, да работи за достоен живот на всички български граждани и за просперитета на България".

Лидерът на противоконституционната партия обясни, че тъкмо като израз на нейната „последователна политика за прекратяване на разделението и противопоставянето, за обединение около ценности и за отговорно поведение в името на България и на българските граждани" членовете на Комисията по вероизповеданията и правата на човека от ДПС депозират оставките си от тази комисия?!




В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки