Апарат за космонавти лекува успешно болни стави и кости


Апарат за космонавти лекува успешно болни стави и кости
03 Октомври 2017, Вторник


Революционна немска матрично-ритъмна терапия подобрява състоянието на опорно-двигателния апарат в кратки срокове

Автор: Катя Стайкова

Застудява и хората с проблеми в опорно-двигателния апарат започват масово да пият лекарства. А болката в ставите и костите може да изчезне без приемането на химия, без да тровим организма си и без оперативна намеса.

Решението дава екип немски изследователи в университета в Ерланген, Германия, под ръководството на доктора по медицина д-р Улрих Рандол. Те създават малък, ръчно преносим апарат - механично-магнитен резонатор, чрез който се извършва матрично-ритъмна терапия (МаРиТе).

В правилното пулсиране на клетките е коренът и на здравето, и на болестите, установява д-р Рандол. Немският учен стига до извода, че по чисто механичен начин може да се вкара увредения участък отново в правилния ритъм. Именно това се постига при масажиране на болните части с МаРиТе. Апаратът произвежда механични пулсации, които деликатно и хармонично карат клетките да затрептят в правилния ритъм, отключва процеса за самоизлекуване им. МаРиТе се използва и от космонавтите срещу атрофия на мускулите.

Преди повече от 10 години Иван Гарабитов, заслужилият треньор по борба, признат за българския гуру в отслабването и оздравяването без медикаменти и операции, започва да прилага у нас революционния немски апарат. Именно с него в център „Гарабитов“ направиха и невъзможното - премахнаха парализата на лявата част на лицето на прегазено от камион момче.

За случая на Валери Стоилов научи цяла България от телевизията. Немската принцеса с български корени Теофана фон Саксен след процедури с МаРиТе в център „Гарабитов” призна: „Не можех да движа пръстите на дясната си ръка, сега вече нямам проблем. Тук „оправиха” и болните ми колене”. С немската терапия в център „Гарабитов“ раздвижиха в кратък срок счупения на три места глезен преди време на любимата на зрителите водеща на новините Ани Салич. „Екипът от рехабилитатори и лекари е постигнал завидни успехи”, подчерта д-р Рандол при посещението си в център „Гарабитов“ през 2011 г.

Матрично-ритъмната терапия помага при счупвания, болезнени артрози на големите стави (тазобедрена, коленна, раменни стави), наранявания на мускулите и сухожилията, втвърдявания и схващания на мускулатурата, проблеми във врата и гърба, при трудно заздравяващи рани, болезнени лимфатични състояния, постоперативни отоци на крайниците, хронично главоболие, мигрена и др. МаРиТе се използва и в естетичната медицина – ефикасно повлиява за премахване на целулит.

Тя е техника с оздравително действие при лечение на остри травми и при хронични заболявания на опорно-двигателния апарат. МаРиТе дава отличен лечебен ефект при „неизлечимите” болки в гърба, кръста, тила, твърди въз основа на дългогодишния си опит Иван Гарабитов. При това подобряването на здравето е в кратки срокове.

Американецът Ашрита Фърман, носителят на най-много екстремни рекорди в Книгата на Гинес, през 2007 г. постави световни рекорди и в България, след като Иван Гарабитов го възстанови с МаРиТе. Според Фърман това е „терапията на новото хилядолетие”.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки