Десислава Радева харесвала да я наричат „Генерал Деси”


Десислава Радева харесвала да я наричат „Генерал Деси”
01 Октомври 2017, Неделя


Ако Румен Радев е двузвезден, то аз съм тризвезден генерал, каза президентшата в интервю за Дарик

Автор: Янко Георгиев

Съпругата на държавния глава Румен Радев – Десислава Радева разкри как се е чувствала след стъпването на нейния любим в длъжност в интервю за "Дарик". Това бе първото официално интервю на президентшата.

„През последните месеци имах чувството, че съм най-голямото зло в държавата“, сподели г-жа Радева.

Tя призна, че от "хейтърските" определения, които ѝ дават, най си харесва „Генерал Деси”. И се пошегува, че ако президентът Румен Радев е двузвезден генерал, то тя е тризвезден.

„Не съм част от президентството. Съпругата на Румен Радев съм, а той е президент. Не съм институция, не съм първа дама, това го няма в конституцията“, категорична бе Радева. И даде пример с първата на дама на САЩ Мелания Тръмп, която разполага с бюджет. Докато нейната дейност се финансирала единствено от благотворителност.

"Със Слави Трифонов се познавам още от 1990 г. Но не съм била секретарка на Слави Трифонов, а на предаванията "Каналето" и "Хъшове". Тези две предавания ми дадоха страшно много", коментира тя появилата се наскоро в медиите информация.

"Но никой не ме пита, че съм била секретарка на Румен Христов от СДС, който беше министър на земеделието", коментира Радева.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки