Валери Симеонов: Възможно е да има и втори сигнал в прокуратурата срещу Домусчиев


Валери Симеонов: Възможно е да има и втори сигнал в прокуратурата срещу Домусчиев
29 Септември 2017, Петък


Две кантори работят по приватизационния договор за БМФ, извадени са много сериозни нарушения по цялата сделка, каза вицепремиерът по икономическата и демографска политика и лидер на НФСБ

Автор: Силвия Горанова

"Битката с Кирил Домусчиев продължава, сигналът до прокуратурата се подготвя. Смятам, че другата седмица ще ви поканя на внасянето на сигнала по отношение на нарушенията в приватизационния договор за „Български морски флот“ (БМФ)", заяви вицепремиерът по икономическата и демографска политика Валери Симеонов пред журналисти в Народното събрание.  

Лидерът на НФСБ допълни, че са извадени много сериозни нарушения по цялата сделка, като е съвсем възможно да се подаде и втори сигнал.

"В момента две кантори работят по тези сигнали, по тяхна преценка има много сериозни нарушения, включително и при произнасянето на Арбитражния съд към Търговско промишлената палата, които дадоха решение, че на осмата година трябва да се променят клаузите по договора", допълни още Симеонов. 

Преди два месеца вицепремиерът извади сериозни разкрития за неспазване на приватизационния договор за Български морски флот от страна на фирмата на Кирил Домусчие


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки