Сайтът "Биволъ" излови в лъжа Делян Добрев


Сайтът "Биволъ" излови в лъжа Делян Добрев
29 Септември 2017, Петък


Депутатът от ГЕРБ имал общ бизнес с "червения полковник" Величко Минев

Автор: Десант

По време на вчерашното си участие в сутрешния блок на Нова телевизия, в което той трябваше да обяснява за приятелско-роднинските назначения в община Хасково, бившият икономически министър в кабинета Борисов-1 заяви, че съпругът на негова братовчедка Даниел Гаргов има само косвено участие във фирмата "Еко Традекс груп", която печели общински поръчки за милиони левове.

"Даниел Гаргов в споменатата фирма, в нея неговото участие е косвено. Той има участие в една фирма, която в друга фирма, която в трета фирма и във въпросната Еко Традекс Груп третата фирма има 20% участие. А мажоритарен акционер знаете ли кой е? Много интересно, че БСП тук буквално си вкарват автогол, нон стоп си вкарват автогол. Мажоритарният собственик е червеният полковник Величко Минев. Той е менторът на покойния социалист Димчо Михалевски", каза Добрев.

Справка на "Биволъ" обаче показва, че процентите на собствеността са съвсем различни и Величко Минев не е мажоритарен акционер в „Еко Традекс Груп“.

Освен това заклейменият като "червен полковник" Величко Минев се оказа бивш съдружник на Делян Добрев. Двамата са били ортаци във фирмата „Форуком Фонд Имоти“.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки