Овчар от Хисаря крадял коли и ги зарязвал после в храстите


Овчар от Хисаря крадял коли и ги зарязвал после в храстите
28 Септември 2017, Четвъртък


Човекът имал странно хоби - просто обичал да шофира

Автор: Десант

Полицаи от Хисаря са арестували овчар от Смолянско, който имал странно хоби - да краде леки кори, съобщава "Карлово ТВ".

Асен А. се главил пастир в пловдивското село Житница. През август в населеното място мистериозно изчезнал стар голф, който собственикът бил паркирал пред дома си с оставени на таблото ключове. 

На 26 септември в съседното село Дуванлии 52-годишен мъж не открил сутринта джипа си "Тойота", който вечерта спрял пред къщата си.

След като полицаите щракнали белезниците на 30-годишният Асен А., той си признал, че задигал возилата, защото имал тръпка да шофира и това му било хоби.

Овчарят разказал на униформените, че обичал да кара задигнатите коли без цел и посока, а после ги изоставял невредими в храсталаците между Житница и Ново Железаре. 

Любителят на волана е арестуван и ще бъде съден за кражбите.


В категории: Новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
BtH
28.09.2017 14:06:55
1
0
Кражба е когато е взел чужда движима вещ и е имал намерението да я присвои. Той не е имал такова намерение, а само да я покара - това НЕ Е кражба. Има си друг текст за такова деяние, затова пък ако прокуратурата повдигне обвинение в кражба, то много лесно ще падне, защото няма основен елемент от определението. Само че тогава нито прокуратурата ще може да повдигне правилното обвинение, нито съдът ще може да обясни защо е издал напълно законосъобразно решение и пак е виновен за това. Ето така се ражда фразата "Ние ги хващаме, те ги пускат"
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки