Депутатка на Марешки напуска Народното събрание, по своя "воля"


Депутатка на Марешки напуска Народното събрание, по своя "воля"
28 Септември 2017, Четвъртък


На нейно място влиза друга знойна красавица - съпругата на един от собствениците на охранителна фирма ДАИКС

Автор: Силвия Горанова

Депутатка от партията на Веселин Марешки - "Воля", напуска Народното събрание, съобщи БНР. Нина Миткова обяви, че е взела решението си по лични причини.

"Парламентът ще гласува оставката на Нина Миткова в началото на петъчното заседание. На мястото ѝ в парламента трябва да влезе Елена Аксиева. Тя също идва от бизнеса", заяви Стефан Августинов, член на Изпълнителния съвет на "Воля".

Нина Миткова е родена на 11 март 1978 г. в Пловдив. Със съпруга ѝ Максим Митков имат компания за производство на велосипеди „Макском“. Родители са на две деца.

В парламента Миткова членуваше в комисиите по образование, по здравеопазване и беше заместващ представител на Делегацията в Парламентарната асамблея на Съвета на Европа, бе член и на групата за приятелство България - Катар.

Елена Аксиева бе водачка на листата на „Воля“ в Пловдив-област, но се отказа от мандата заради напредналата си бременност по това време.


Елена Аксиева

Родена е на 3 юни 1986 г. в Пловдив. Следва икономика в Европейското висше училище по икономика и мениджмънт. Мениджър е на софтуерна компания в сферата на сигурността.

Аксиева е съпруга на един от собствениците на охранителна фирма ДАИКС – Атанас Пешев и е дъщеря на Стефан Аксиев, който е работил дълги години в полицията.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки