Депутатка от ГЕРБ: Управляващата коалиция е стабилна


Депутатка от ГЕРБ: Управляващата коалиция е стабилна
27 Септември 2017, Сряда


Това заяви в ефира на „Радио К2“ Галя Василева, която влезе в парламента на мястото на назначения за зам.-министър на енергетиката Жечо Станков

Автор: Десант

Влязлата през май в Народното събрание на мястото на назначения за зам.-министър на енергетиката Жечо Станков депутатка от бургаската листа на ГЕРБ Галя Василева заяви днес в интервю за „Радио К2“, че управляващата коалиция е стабилна.

В отговор на въпроса на водещата  Клара Маринова: „Какво даде основания на Валери Симеонов да заяви, че е имало проблеми в коалицията?”, тя отговори, че ако е имало някакви проблеми, то те са били преодолени на срещата между коалиционните партньори.

Народният представител изтъкна също, че в сегашната управляваща коалиция се работи много по-добре и има по-добър диалог в сравнение с тази в предишното управление.

„Най-важното нещо е да успеем да изпълним цялата политическа програма, която сме заложили и обещанията пред гражданите!”, категорична бе депутатката от ГЕРБ.



В категории: Политика

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Антон Христов
27.09.2017 17:28:48
0
0
Това дете вакло ли е депутатка бе?! Ми то вече съвсем девалвира тая дума бе! Народното събрание вече се асоциира с цирк, с панаир на суетата, със сборище на човешките извращения ......
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки