Разпространяват фалшиво електронно писмо от НАП


Разпространяват фалшиво електронно писмо от НАП
26 Септември 2017, Вторник


Много е вероятно имейлът да съдържа вируси. Вижте целия му текст

Автор: Десант

Поредна атака с писма от името на НАП започна в интернет. Фалшив имейл от името на приходната агенция получихме и в "Десант". 

Както посочват и други медии, съобщенията пристигат от различни адреси – a_sasagawa@chu-den.co.jp; miyachi@fujino.biz; yutaro.oizumi@g-f.co.jp, .zouen-ka@dkc.co.jp и др.

В писмото, с прикачен файл, се напомнят „нововъведения“ на НАП в регламента и периодите за подаване на декларации. Предупреждава се и за глоби, които нарушителите ще търпят.

Публикуваме пълния текст на имейла, който е много вероятно да има за цел да зарази с вируси компютрите на тези, които решат да го прочетат.

"Уважаеми госпожи и господа,

Национална агенция по приходите (НАП) напомня за промени в регламента и периодите за подаване на декларации в НАП. Необходимо е да се запознаете с нововъведенията с цел спазване на всички срокове. Напомняме, че в случай на данъчно задължено лице, което не подаде декларация по този Закон, не я подаде в срок, не посочи или невярно посочи данни или обстоятелства, водещи до определяне на дължимия данък в по-малък размер или до неоснователно намаляване, преотстъпване или освобождаване от данък, се наказва с имуществена санкция в размер от 500 до 3000 лв. При повторно нарушение имуществената санкция е в размер от 1000 до 6000.

Внимание!

Всички подробности касаещи изменения на регламента и сроковете ще намерите в прикачения файл.

Национална агенция за приходите.“


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки