Цената на безплатното саниране: Заменят изпочупен гранитогрес с... ламарина


Цената на безплатното саниране: Заменят изпочупен гранитогрес с... ламарина
Снимка: Гугъл
15 Септември 2017, Петък


Повредената мазилка на терасата на апартамент в кърджалийски блок пък ще бъде „възстановена" с влагоустойчив латекс

Автор: Десант

Ламарина вместо разбит гранитогрес. Това ще получи собственик на жилище в блок №60 в кърджалийския квартал „Възрожденци", чиято тераса претърпяла щети вследствие на безплатното саниране, разказа местният сайт 24rodopi.com.

Измаменият кърджалиец се оплакал пред медията, че прибирайки се вчера в дома си, заварва „новата" си тераса в окаяно състояние - цялата в изпотрошени стъкла, паднала мазилка и разбит гранитогрес. Човекът незабавно извикал представител на фирмата по санирането и поискал щетите да му бъдат възстановени.

Строителят не само не се извинил за сторената беля, ами се троснал на мъжа и му заявил, че гранитогресът ще бъде подменен с... ламарина, а наранената мазилка ще се възстанови с... влагоустойчив латекс.

Стигнало се до търсене на съдействие от органите на реда и тогава двама майстори от саниращата компания се заели да почистват парчетата стъкла, причинили щетите.

По думите на потърпевшия, не стига това, ами сменената дограма във входа е запълнена със стиропор и пяна. Той е на мнение, че това не отговаря на каквито и да е било стандарти.


В категории: Разследвания

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки