Постоянна мярка за зловещата тройка от Сливен: Циганката Диана и любовникът й остават зад решетките


Постоянна мярка за зловещата тройка от Сливен: Циганката Диана и любовникът й остават зад решетките
14 Септември 2017, Четвъртък


Къщата, в която 30-годишен бургазлия е бил подложен на жесток побой и сексуални извращения, била наследствена на единия от извършителите – Станислав Стоянов. Ето какво разказват съседите

Автор: Светлана Николова

Постоянна мярка за неотклонение задържане под стража постанови Сливенският районен съд за Дияна Куртева (30 г.) и Станислав Стоянов (32 г.), обвинени в противозаконно лишаване от свобода на 30-годишен бургазлия и грабеж, обяви съдия Анна Димитрова.

Както Десант вече писа, бургазлията е международен шофьор на ТИР. В началото на годината той започнал флирт с Диана във Фейсбук. Интернет връзката им прераснала в интимни отношения, когато двамата се видели в Бургас през август.

Ето я Диана – фаталната жена от Сливен, организирала зверско престъпление срещу бургазлия

По време на престоя си в морския град, сливналийката била обгрижвана като принцеса. Влюбеният мъж й купувал скъпи дрехи, водил я по ресторанти. Размаха, с който харчел пари по нея, я поблазнил да му източи нацяло банковите сметки.

За целта Диана се свързала с алтернативния си любовник Станислав и с още един мъж на 24 години, чието име засега от прокуратурата на съобщават. Тримата примамили шофьора в наследствена къща на Станислав  на ул. „Момина сълза“ 22 в сливенския квартал „Комлука“.



Там го държали 32 часа – от 8 септември, петък, до 10 септември, неделя. Пред цялото това време мъжът от Бургас е бил пребиван, сексуално малтретиран, заплашван, че ще бъде побит на кол и, че ще му режат пръстите с лозарска ножица.

Той им дал достъп до банковите му карти, но престъпниците не успели да изтеглят пари. В неделя изхвърлили мъжа, овързан със свински опашки. Той обаче успял да се измъкне и се добрал до колата си.

От полицията твърдят, че тримата извършители за от български произход. Десант обаче успя да открие къщата в Сливен, в която е бил задържан против волята му бургазлията.

Съседи на Станислав твърдят, че Диана е циганка. Те разказват, че Станислав изглеждал притеснен и забързан в последните дни. Никой от разпитаните обаче не е чул нищо.



От къщата постоянно ехтяла музика, вероятно за да заглушат изродите виковете на жертвата си.

Притеснени, съседите не пожелаха да застанат с лицата си пред камера. Обясниха, че се страхуват от отмъщението на Станислав и Диана. Неофициално обаче те довериха, че полицията идвала често в този дом.

Не е известно любовната двойка да са работели, но пък често са употребявали наркотици.


Според живущите на ул. „Момина сълза“ Станислав бил конфликтен и лесно налитал на бой, но никой не е очаквал чак такова тежко деяние от него. Хората подозират, че не той е бил „мозъкът“ на престъплението, а Диана.


Станислав Стоянов

Няколко часа по-рано днес апелативният прокурор Любомир Петров уточни в Бургас, че при боя и измъчването на жертвата Диана Куртева е проявявала агресивност наравно с мъжете.


В категории: Новини , Разследвания

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
Николета
18.10.2018 01:37:43
0
0
Sega veche stana maika taq bezsramnica mrasna izvratena gadna zaradi neq momcheto shte leji mejdu 4 steni marsha gadna obigrana lajkinq bezotgovorna maika
1
Гери
14.09.2017 15:49:29
12
2
А сега Диана дано да изгниеш във затвора ... Вие не се спряхте да крадете и лъжете и т.н
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки