Проверяват за фалшива диагноза обвиненият в рекет плевенски прокурор Димитър Захариев


Проверяват за фалшива диагноза обвиненият в рекет плевенски прокурор Димитър Захариев
10 Септември 2017, Неделя


Пред съда той е представил документ, че има счупена тазобедрена става и се нуждае от непрекъснато лекарско наблюдение. Екип на НОВА телевизия обаче го изловил как шофира коата си и ходи без патерици

Автор: Янко Георгиев

Преди дни прокуратурата започна нова спешна проверка на известния като „прокурора с патериците” Димитър Захариев. Причината – разследващ екип на НОВА телевизия го е заснел да излиза от жилището си, докато е под домашен арест.

Обвиненият за рекет плевенски прокурор е представил пред съда документи, че има спукана тазобедрена става. На съдебните заседания той ходи само с помощта на патерици. Извън съда обаче явно патериците не му трябват, както става видно от видеото, което ще бъде излъчено тази вечер.

Освен за фалшиви диагнози прокуратурата ще провери дали близкият до Камен Куката прокурор е нарушавал забраната да излиза под домашен арест.

Той е имал 6 разрешения да пътува за изследвания и лечение, всяко за по няколко дни. Ще се изяснява дали е спазвал и часовете на прибиране. На кадрите, с които NOVA  разполага, има разминавания. Например, на 28 юли той е заснет да се прибира малко преди 22.00 часа, а разрешението му е до 20.00 часа.


В категории: Новини , Разследвания

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки