Учителка в детска градина изблъска плачещо дете, за да не пречи на разговор с колежките й


Учителка в детска градина изблъска плачещо дете, за да не пречи на разговор с колежките й
Снимката е илюстративна от двора на въпросната детска градина
06 Септември 2017, Сряда


Видеото обиколи социалната мрежа "Фейсбук", предизвиквайки реакции на възмущение

Автор: Десант

Видеозапис, разпространяван във "Фейсбук", показва поредния случай на насилие в столична детска градина. На записа се вижда как около 2-годишно дете плаче за майка си, докато три възпитателки си говорят на пейка до него, изцяло игнорирайки малчугана. В един момент една от възпитателките го хваща грубо и буквално го отнася настрани, за да не им пречи.

"Някой днес е оставил детето си за първи път в детска градина "Магнолия". Гласувал е доверие, което според мен няма еквивалент. Не ми се коментира. Но съм майка на две деца и в качеството си на такава казвам: Престанете да назначавате в детските градини "педагози", които просно не са си намерили друга работа! До момента, в който си тръгнах, ситуацията беше същата." Това е написала в своя пост във Facebook жената, заснела клипа.

Припомняме, че заради зачестили случаи на насилие в яслите и детските градини в редица от заведенията бе решено да бъде монтирано видеонаблюдение, срещу което остро възразиха работещите в забавачките педагози.

В Целодневна детска градина № 77 "Магнолия" има четири групи за деца от 3-годишна възраст. Забавачницата отваря за първи път врати през далечната 1952 г.

Вижте видеото:https://www.facebook.com/biliana.zaharieva



В категории: Новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
Инрег
07.09.2017 06:51:17
6
6
Имам приятели и приятелки с деца, знам за какво става дума! Такива разглезени лекета тази земя скоро не беше раждала. Като не ги възпитават вкъщи да се съобразяват и да не прекаляват, някой друг ще трябва да го направи. Трябва да са благодарни на учителката, че го превъзпитава от сега, защото после няма да му дърпат ръчичката а ще яде големия. Освен това аз лично съм благодарен на тази госпожа, благодарно трябва да и бъде и цялото общество - такива разглезени лекета, като пораснат стават наркоманчета или нагли, неуважаващи останалите, а само собствените си нужди лайнета. Боят впоследствие би им бил малко. Като не ги възпитават родителите им (защото и те са същите несретници), бийте ги ако трябва, само и само да се върнат в правия път овреме и да не си мислят, че са най-специалните и светът се върти около тях!
1
Анастасия
06.09.2017 11:40:01
5
1
Самата идея да си даваме друг да ни гледа дезата толкова малки е пад въпрос ((((
Преди време станах свидетел на следния разгонор между познати. Едната критикуваше другата че е дала майка си в старчески дом. Критикуванатя отговори: и аз кято плачех и не исках на детска градина тя не ме спря... така било по хубаво щяла съм да си имам другарчета а мама трябвало да ходш на работа. Е ти къде виждаш разлика ?
И другата жена млъкна. Всъщност всички чакащи пред кабинетите онемяха. Има някаква грозна и брутална истина в това. Децата кошто дпес даваме на детска градина утре ще ни дадат в старчески дом. Така сме ги научили че е правилно...
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки