Шумен терор в „Овча купел“, цигани вдигат денонощни купони в незаконна кръчма


Шумен терор в „Овча купел“, цигани вдигат денонощни купони в незаконна кръчма
31 Август 2017, Четвъртък


Музиката се чува на километри и продължава, докато от полицията не се намесят, ако изобщо се отзоват на сигналите, разказват хората

Автор: Янко Крумов

От няколко години незаконно заведение ежедневно тормози със силна музика жителите на столичния ж.к. „Овча купел 1“, сигнализират ни наши читатели.

Кръчмата се намира в съседния цигански квартал „Факултета“. Там се събират по-заможните му обитатели, които вдигат купони по цели нощи. Сватби, абитуриентски балове, рождени дни, кръщенета – това е без почивка, възмущават се потърпевши от шумния терор.

Музиката се чува на километри и продължава, докато от полицията не се намесят, ако изобщо се отзоват на сигналите, разказват хората.

Най-засегнатите от високите децибели през нощите са направили свое проучване. Жителите на „Овча купел“ са установили, че заведението е абсолютно незаконно.

В Кадастъра парцелът, на който е построена сградата, се води със статут "ливади", а районът, в който се намира, е извън регулация. Към заведенито има и платен обществен басейн, който също е незаконен.


Според кадастъра парцелът, на който се намира скандалното заведение, е със статут "ливади"

Молим за вашето съдействие за спиране дейността и събаряне на въпросната незаконна постройка, заради която нощем не можем да мигнем, зоват хората от столичния квартал.


В категории: Новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
Величка Иванова
31.08.2017 10:25:20
0
0
Преди проверките по морето, нека в жилищната среда се спазват наредбите за обществения ред. В Овча купел, на улица Маестро Кънев чуваме силната музика от заведение, находящо се от другата страна на ливадата на БАН и това е с години! Няма власти, няма правила, няма полиция! Терор над работещото население до дупка!
1
Коментар
31.08.2017 08:26:36
0
0
Коментари по тероризма с МПС-тата в България, и така нататък... Това са едни терористи, и МВР с години не контролира този вид тероризъм в страната. От един коментар за одисеята Рода кар - коли в България. Борците, мутрите и т.н. и т.н....
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки