"Дейли мейл" приветства акцията на Валери Симеонов срещу шумния туризъм


"Дейли мейл" приветства акцията на Валери Симеонов срещу шумния туризъм
Снимка: Фейсбук
20 Август 2017, Неделя


Британското издание отделя внимание на публикацията на българския вицепремиер в профила му във "Фейсбук", където той написа, че в страната има "беззаконие и вакханалия, терор на тарикатите над нормалните туристи и граждани"

Автор: Гласове

Доскоро България минаваше за Меката на британските любители на евтиния алкохол и шумните партита на плажа, но напоследък това вече не е така, след като местната власт започна "война с шума", довела до отмяната на музикален фестивал. Така започва статия в британския таблоид "Дейли мейл", провокирана от акциите на вицепремиера Валери Симеонов в курортния комплекс „Слънчев бряг”.

В публикацията се описват действията на българския вицепремиер Валери Симеонов, който обиколи шумните заведения в курорта, придружен от полиция, решен да се пребори с високите децибели.

„Дейли мейл“ посочва, че акциите са били последвани от отмяната на музикалния фестивал Solar Summer. А клубът, в който той трябваше да се проведе, смята да съди вицепремиера за пропуснати ползи.

Отбелязва се също така, че част от хотелиерите подкрепят акцията на заместник-министър председателя, докато други излязоха на протест срещу него.

Британското издание отделя внимание на публикацията на Валери Симеонов в профила му във "Фейсбук", където той написа, че в страната има "беззаконие и вакханалия, терор на тарикатите над нормалните туристи и граждани".

"Така ще привлечем по-платежоспособни туристи и ще имаме по-качествен ръст на туризма", написа още той.

България, която беше посетена от 281 хил. британци миналата година, не е единствената страна, която се опитва да се отърве от шумните британски любители на евтините забавления, отбелязва "Дейли мейл".

Медията припомня появила се през май снимка на британски туристи в Майорка. Те били голи, лежали пияни на улицата и прегръщали секс кукли. Тогава местната полиция се оплака от постоянното лошо поведение на посетителите от Обединеното кралство.

В едно от градчетата на Майорка дори имало забрана пияни туристи да бъдат допускани при пристигането си с плавателни машини.


В категории: Новини , Международна политика , Свят

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Mr Chris
25.08.2017 23:21:58
0
0
НИЕ НИ НУЖЕСТВАТЕ КРЕДИТИТЕ @ 2% ИНТЕРЕС ЗА КОМПАНИЯТА И ЧАСТНИТЕ
Цели? АКО ТОВА Е СЛУЧАЙ:
Попълнете и върнете
Име: ===
Необходима сума: ===
Продължителност: ==
държава
Цел: ===
Мобилен телефонен номер: ===
Идентификационна карта: ===

След като тази информация е получена от моята фирма, заемът ще започне бързо да се свързва с нас по електронна поща christloanfunds@gmail.com
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки