Да оцелееш на инат: Австралийка преживя три терористични акта за няколко месеца


Да оцелееш на инат: Австралийка преживя три терористични акта за няколко месеца
19 Август 2017, Събота


26-годишната Джулия Монако от Австралия, която пътува като туристка в Европа, се оказа по абсурдно стечение на обстоятелствата в Лондон, Париж и сега Барселона, точно по време на атентатите там

Автор: Десант

26-годишната Джулия Монако от Австралия, която пътува като туристка в Европа, се оказа по абсурдно стечение на обстоятелствата в Лондон, Париж и сега Барселона, точно по време на атентатите там.

Това разказа самата тя пред радио 3AW.

"Това е трети случай, когато попадам близо до район на терористична атака. Бях в метрото на Лондон, съвсем близо до моста Лондон бридж, когато терористите газеха хората там. После в Париж се оказах в района на "Парижката Света Богородица" и видях паниката от атаката на терориста. сега бях в Барселона на улицата, където микробусът мачкаше хората, но се спасих, защото в този момент бях влязла в един магазин", разказа австралийката.

Въпреки преживяното, Джулия не възнамерява да напуска Барселона и ще довърш обиколката си из европейските страни. Тя е на мнение, че хората не трябва да се плашат от терористите и така ще ги обезкуражат да извършват своите убийствени атаки.


В категории: Новини , Парадокси , Свят

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки