Хотелиерите в Златни пясъци подкрепиха акциите на Валери Симеонов срещу децибелите


Хотелиерите в Златни пясъци подкрепиха акциите на Валери Симеонов срещу децибелите
19 Август 2017, Събота


Жители на Обзор също недоволстват от шумно заведение на централния плаж

Автор: Десант

Съюзът на хотелиерите - к.к. Златни пясъци и Съюзът на собствениците за развитие на к.к. Златни пясъци заявиха в своя декларация подкрепата си на мерките на вицепремиера Валери Симеонов, предприети срещу нарушителите на закона и в защита интересите на туристическия бранш. Те окачествиха тези проблеми като общи за цялото Черноморие.

"С предприетите мерки от вицепремиера г-н Симеонов, държавата за първи път в негово лице показа, как следва да се реши толкова наболял проблем, с толкова дългото отлагане  на решаването му, като контролните органи пишат предписания и маркират дейности, водещи до нерешаване на проблема.  

Предприетите мерки от вицепремиера г-н Симеонов показаха нагледно, как следва да се защитават интересите на сериозните инвеститори в туризма, които са предимно хотелиерите, а не наложилата се в годините практика, да се толерират собствениците на алеи, концесионерите и наемателите на бараките на плажа, което няма нищо общо с туристическата дейност, като хотелиерите плащат рекламации за тяхното неспазване на закона.  

Надяваме се, че със същата решителност държавата ще подходи и при справянето с другите големи проблеми - временните търговски обекти в курортите и концесиите на плажа" - се казва в декларацията на хотелиерите от Златни пясъци.

Междувременно на редакционната поща на "Десант" получихме имейл от Димка Барбова, която ни пише: "От 5 години сме подложени на терор от заведението на централен плаж Обзор!
Пред очите на всички след 24 ч. то се превръща в дискотека. Къде не сме подавали жалби, но без резултат. Шумът продължава до зори.

Всички  къщи по ул. "Черноморска" около парка сме тероризирани. Нашите почиващи също се оплакват от шума и не можем да им обясним кой позволява това безобразие.

Време беше да покажете ,че имаме закон и държава. Благодарим ви за силата и надеждата, която ни давате!" - завършва писмото си нашата читателка, изказвайки благодарността си на вицепремиера Валери Симеонов.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки