Връчват медицински „Оскари“ за трета поредна година


08 Август 2017, Вторник


Наградите този път ще бъдат за значими постижения на български лекари и медицински екипи 

Автор: Десант

Третото издание на годишните награди NATIONAL MEDICAL AWARDS ще отличи хуманизма и отговорността на лекари, болници, клиники и екипи с доказани значими постижения в областта. Церемонията ще се състои на 10 октомври от 20,00 ч. в новия столичен хотел Best Western Premier Sofia Airport. 

Основната цел на призовете е да подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики в медицината, успехите на българските медици у нас и по света, да поощри техните стремежи за по-добро качество на живот в България, съобщават организаторите от ВИП комюникейшън.

Наградите ще бъдат в категории: Голямата награда за цялостен принос в медицината, Професионално признание, Медицински Иновации и инвестиции, Професионализъм в медицината, Лекар на годината, Болница на годината, Клинично сътрудничество и работа в екип, Социална отговорност и човешки ресурси, Международно признание, Мениджмънт и други. 

Досегашни носители на престижните награди са акад. Дамян Дамянов, проф. Младен Григоров, д-р Иво Петров, доц. д-р Васил Христов Каракостов, д-р Славомир Кондов, проф. д-р Георги Чернев, д-р Валентин Ангелов – изпълнителен директор на Специализираната болница за активно лечение по онкология, Многопрофилна болница „СВЕТА АННА“, “Александровска болница“, СИТИ Клиник, МБАЛ „Токуда Болница София”, Дентална верига ЕО Дент, „Медика – Албена“, МБАЛ “Самоков” и други.



Партньори на събитието са Български лекарски съюз, Български Фармацевтичен Съюз,  Пациентски организации „Зедно с теб“ и други. Церемонията ще популяризира инициативата на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България.


В категории: Новини , Медицина

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки