102-ма нови служители на МВР положиха клетва в Казанлък


102-ма нови служители на МВР положиха клетва в Казанлък
04 Август 2017, Петък


Сред стажантите, завършили учебното заведение в структурата на Академията на Министерството на вътрешните работи, има и 6 жени

Автор: Янко Крумов

Стажантите от Центъра за специализация и професионална подготовка в Казанлък положиха тържествено клетва днес. Учебното заведение е в структурата на Академията на МВР.

Гости на събитието бяха зам.-министрите на МВР Стефан Балабанов и Милко Бернер, областният управител на Стара Загора Гергана Микова, депутатът Маноил Манев, ректорът на Академията на МВР доц. д-р Неделчо Стойчев, новият директор на ОД МВР Стара Загора, старши комисар Георги Хаджиев, родители и близки.



Преди тържествения ритуал по полагане на клетвата официалните лица поднесоха венец и се поклониха пред Паметника на загиналите при изпълнение на служебния си дълг полицаи, който се намира на територията на Центъра.

Приветствени слова към курсистите се обърнаха ректорът на Академията, зам.-министърът Стефан Балабанов, областният управител.

Г-жа Микова поздрави младите мъже и жени за техния избор да служат на родината и да се грижат за спокойствието, сигурността и имуществото на българските граждани. Тя им пожела успех в трудната и отговорна професия.



102-ма стажанти, от които 6 жени, положиха клетва по Етичния кодекс на служителите на МВР и обещаха да изпълняват с чест и достойнство своя дълг и да издигат положителния имидж на вътрешното министерство.

Новите служители на МВР са завършили курс за млади изпълнителски длъжности „Водач на оперативен автомобил II степен” и „Младши автоконтрольор II степен”.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки