Хисарският поп пише песен за внучето на Бойко Борисов


Хисарският поп пише песен за внучето на Бойко Борисов
Снимка: Карлово тв
30 Юли 2017, Неделя


Вижте какво се случва днес с бащата на чалгата от времето на соца

Автор: Десант

След Шумахер, Стоянка Мутафова и още куп знаменитости, поредната жертва на нелепите зловредни слухове, че се е споминал, стана легендарният Хисарски поп - всепризнатият още по времето на соца 
баща на чалгата.

Пред Карлово тв Димитър Андонов лично заяви, че е жив и здрав и прекарва всеки ден по 5-6 часа в писане на текстове, музика и записи на песни. В ефира на медията той се похвали, че напоследък е създал много песни за деца, като се кани да посвети и една на малкия Бойко - внучето на премиера Борисов, и дa я прати в Министерски съвет, "да се радва човекът".

"Написах песен за внучката на Христо Стоичков и я пратих в Маями" - допълва той от екрана на карловския телевизионен канал.

Преди време в едно свое интервю Хисарският поп бе споделил: "Гониха ме от работа заради песните ми. Забраняваха ми да пея, защото съм нямал държавна категория. Едно време това беше нещо задължително за всички музиканти - без категория не можеш да пееш. Явявах се на изпити и нарочно ме късаха".

През 80-те години на миналия век из страната се носеха легенди за това кой се крие зад този екзотичен артистичен псевдоним. Широко се ширеше легендата, че това е странстващ свещеник, който пее песни, забранени от социалистическия режим. Днес неговата звезда вече доста е изгубила от някога си блясък и слава, но покрай песничката за премиерското внуче току-виж отново изгруу ярко на родния естраден небосклон.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки