Валери Симеонов: Бедни ми, Бедров, клети ми Гаврош от грантаджийските барикади


Валери Симеонов: Бедни ми, Бедров,  клети ми Гаврош от грантаджийските барикади
28 Юли 2017, Петък


Вицепремиерът отговори във „Фейсбук" на коментар на журналиста, че патриотите нямали управленска програма 

Автор: Десант

Бедни ми Иван Бедров, клети ми Гаврош от грантаджийските барикади на КлубЗет - Браво за статията! Заядливо, повърхностно и дребнаво. Достигнахте нивото на „Афера" - това написа преди минути във фейсбук страницата си вицепремиерът Валери Симеонов.

Повод за коментара му е статия на журналиста от издавания от „Софарма” АД сайт „Клуб Z". В нея Бедров коментира фриволно, че „Обединени патриоти" нямали програма.

Програмата на НФСБ е от 2011 г. и се изпълнява - ДПС вече не е на власт, оградата на границата с Турция, задържането на цената на тока, признаването на арменския геноцид от НС, реални мерки срещу циганската агресия и престъпност, промените в Конституцията за реформи в съдебната система (записани в нашата програма), повишаването на доходите - 22% ръст на минималната пенсия, разкриване на нарушенията в енергетиката от временната комисия и изпращане на доклада в прокуратурата, борбата с олигархията - приватизацията на БМФ и обжалването й пред ВКС (да видим какъв ще е отговорът от "вашите хора"), мерките срещу мутризацията на туризма, и т.н., и т.н." - изрежда заслугите на патриотите Валери Симеонов, който е лидер на "Национален фронт за спасение на България".

В отговор на нападките на журналиста, че правителството върви „напред без програма“, Валери Симеонов изтъква, това не само не е вярно, а напротив - върви се напред „с програма, вписана в управленската програма на коалиционното правителство и с реални резултати, а не с „голи" приказки.


В категории: Политика , Коментари

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки