Две са основните версии за трагедията край Триград


Две са основните версии за трагедията край Триград
Снимка: Марица
23 Юли 2017, Неделя


Според разследващите 16-годишният Кристиян е загинал при инцидент или сам е сложил край на живота си




Автор: Десант

Десетки отдадоха почит на 16-годишния Кристиян в Триград и го изпратиха в последния му път. Хората все още не вярват на случилото се. До последно се надяваха, че момчето ще се върне живо и здраво, съобщава bTV.

Самоубийство или нещастен случай - разследването тепърва трябва да даде отговор на този въпрос. Според местните хора, Кристиян не е понесъл тежестта на вината за катастрофата и най-вероятно е посегнал на живота си още същата нощ.

Кристиян е полетял от над 120 метра височина – вероятно още същата вечер, когато се е случил пътният инцидент на изхода на Триград.



Момчето избяга в планината, след като на 9 юли блъсна с кола петима туристи на пътя за селото. То се подплашило, изхвърлило телефона си и изоставило колата, припомня сайтът Офнюз.

Кристиян е от София и е гостувал на баба си. Днес негови приятели разпространиха призив към медиите, в който молят да не се съобщават зловещи и сензационни подробности за смъртта на момчето, за да не бъдат наранявани допълнително семейството и близките му. В знак на съпричастност към трагедията в Триград отмениха празника на селото, който е на 29 юли.

Жителите в Триград алармират, че пътят е опасен за туристи заради липсата на тротоари. За да стигнат до пещерата Дяволското гърло, те трябва да се движат по пътното платно.

Отсечката е малко повече от километър, с много завои, без тротоари, без осветление. Много от туристите вървят по шосето, защото няма къде другаде и така поставят в опасност не само своя живот, а и този на другите.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки