Валери Симеонов: За два месеца свършихме толкова, колкото другите не са правили в продължение на десетки години


Валери Симеонов: За два месеца свършихме толкова, колкото другите не са правили в продължение на десетки години
19 Юли 2017, Сряда


НФСБ е политическа сила, която реално работи, надявам се българският народ да види, че има промяна в националната политика, каза вицепремиерът по икономическата и демографската политика в Карлово

Автор: Светлана Николова

„Ръководството на ПП „Национален фронт за спасение на България“ направи преценка за извършеното през първите два месеца, откакто патриотичната партия е в управлението. Със самочувствие можем да заявим, че сме свършили неща, които другите не са правили в продължение на десетки години. Ние доказахме, че сме политическа сила, която реално работи.“

Това заяви лидерът на НФСБ и вицепремиер по икономическата и демографската политика Валери Симеонов след срещата на партийното ръководство в Карлово на 18 юли. На нея присъстваха депутати, областни управители, зам.-областни управители, представители на няколко министерства и регионални координатори на Национални фронт.


Лидерът на НФСБ Валери Симеонов и неговите заместници Данчо Хаджиев (вляво) и Борис Ячев (вдясно) 


„Обсъдихме предстоящите задачи, както и коалиционната политика. Има какво още да се желае, има още много работа и в двете посоки. Надявам се българският народ да види, че има промяна в националната политика и тази промяна се носи от Обединени патриоти и в частност от НФСБ“, каза още Валери Симеонов.

Патриотите, заедно с още хиляди жители и гости на Карлово се събраха малко по-късно пред паметника на Васил Левски в родния му град, за да станат част от празничната вечер, посветена на 180-та годишнина от рождението на Апостола на българската свобода.

Вицепремиерът Валери Симеонов, както и народни представители от Обединени патриоти оказаха почит към най-великия син на майка България.


В категории: Политика

4
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
4
петолъчник
22.07.2017 19:19:51
0
0
А пък ако случайно изкарате петилетката, или поновому - мандата, докрай, сигурно ще се похвалите, че сте свършите колкото другите не са направили за векове :)))
3
Цецо
20.07.2017 16:35:35
1
0
Аз знам,че са направили много неща,защото се интересувам от случващото се в държавата. Който не знае какво са направили значи не се е интересувал или не иска да се интересува.
2
Вуйчо
20.07.2017 07:44:57
3
1
Лъжци,лизачи,помияри сте Вие.
1
qmh
19.07.2017 19:29:45
8
2
Някой разбра ли какво са свършили, че нищо не пише да са свършили освен да са изяли парите на данъкоплатеца ?
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки