Валери Симеонов ще вземе участие в инвестиционен форум между европейски страни и Китай


Валери Симеонов ще вземе участие в инвестиционен форум между европейски страни и Китай
Снимка: Дир.бг
17 Юли 2017, Понеделник


Инициативата „16+1“ ще се открие официално на 18 юли в Прага 

Автор: Десант

Вицепремиерът по икономическата и демографската политика Валери Симеонов е на посещение в Прага, където участва в Инвестиционен форум в рамките на инициативата за сътрудничество между Китай и страните от Централна и Източна Европа „16+1“. Той ще направи изказване по време на официалното откриване на форума на 18 юли 2017 г.

Българската делегация включва представители на политическия кабинет на зам.-министър председателя, Министерството на туризма, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България, Българо-китайската асоциация за бизнес развитие, както и представители на бизнес сектора.

Форумът се организира от Чешко-китайската камара за сътрудничество и се провежда под патронажа на президента на Чешката република Милош Земан и министър-председателя Бохуслав Соботка. В дневния ред са включени панелни дискусии по въпроси на сътрудничеството в областта на икономиката, енергетиката и новите технологии, финансите и банково дело, електронната търговия, туризма и авиацията, както и кръгли маси по въпроси на образованието и здравеопазването.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки