Репортажът на един идиот


Репортажът на един идиот
27 Юни 2017, Вторник


Но толкова са им силиците на розово-кафявите болшевики. Не ги бива ни за политика, ни за журналистика. Затова се занимават само с това, което могат - да се "олабват"

Автор: Ангел Джамбазки

Поредна смайващо клозетна статия в този агрегат на фалшиви и идиотски статии (виж снимката, б.р.). Явно са имали тежка оперативка в петък вечер, посветена на борбата с Путин и особено на борбата с водката.

Резултатът - някакъв не особено талантлив клетник, жалък имитатор на Блиц и Пик, е получил уникално дебилната задача от дебилните си началници, да се рови в заниманията на Красимир Каракачанов, Валери Симеонов и Волен Сидиров, през почивните дни, за да ги осмее и унизи. 

Подчертавам, през почивните дни, когато хората трябва да си почиват.

Ако се появи подобен "кафяв" материал, затова какви ги вършат съботно-неделно Плевнелиев, Добромирова, Кънев, Иванов и прочее, същия този клозет ще "ореве орталъка" за това, че се нарушава личното пространство на споменатите, че имат право на личен живот и прочее и прочее.

Затова в този клозетен сайт няма да прочетете нито за "уикенда на травестита", нито за "уикенда на розовите болшевики", нито за "уикенда на либералните фашаги".

Въпросният клетник ни показва как се "олабва". Проверих какво ще рече тази работа с олабването и хич не говори добре за автора, поне според моята ценностна система. Май е свързано с анадолски сексуални навици и традиции, явно системно практикувани във въпросната редакция.

Особено смешното в случая е, че и тримата, на когото е посветена „статията“, не лочат водка от сутрин до здрач в сумрачни редакции, а и през почивните си дни са на обществени събития, сред хора. Двама от тях са били на събори, на доста път от домовете си, третият си води предаването.

Но толкова са им силиците на розово-кафявите болшевики. Не ги бива ни за политика, ни за журналистика.

Затова се занимават само с това, което могат - да се "олабват". редакционно. Резултатът - кафяв.

Източник: Страницата на Ангел Джамбазки във Фейсбук


В категории: Новини , Коментари

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки