Безобразие: Няма кой да ремонтира опасна спирка в Плевен


Безобразие: Няма кой да ремонтира опасна спирка в Плевен
20 Юни 2017, Вторник


Шокиращите снимки са на плевенчанката Виолета Динова, която е подала сигнал и до фирма „Тролейбусен транспорт“

Автор: Десант

Опасни елементи от тролейбусна спирка в Плевен се веят над главите на чакащите, сигнализира сайтът Plevendnes.com. От там цитират писмо на плевенчанката Виолета Динова, която лично е заснела безобразието - ламаринените плоскости, оставени да стърчат, лесно могат да се откачат и да отнемат човешки живот, ако в този момент има хора там. 

Снимката е на спирката на тролеи с номера 33 и 7, в посока парк Кайлъка и се намира срещу Професионалната гимназия по облекло и текстил в града – на кръстовището на улиците „Димитър Константинов” и „Иван Вазов”.

Пластмасовите плоскости, от които е изграден покривът на конструкцията, са захванати само в единия си край за металните части на подслона за чакащите граждани, а другата им част свободно се развява от вятъра.

„Защо не се вземат мерки преди някой да е пострадал?”, с основани пита Динова. Независимо дали състоянието на спирката е в резултат на вандализъм, или на некачествено изпълнение, ремонтът й е наложителен, за да не се стигне до инцидент, добавя жената.



В категории: Новини , Общини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки