Активността на референдума в Стара Загора премина 10 процента


Активността на референдума в Стара Загора премина 10 процента
18 Юни 2017, Неделя


До 12,00 часа само 7 на сто от хората в общината показаха, че имат гражданска позиция за опазването на парка "Бедечка" от застрояване. В момента обаче активността расте

Автор: Десант

Към 12,00 часа само 7% от гражданите на Стара Загора се включиха в местното допитване за опазването на парк "Бедечка". Очакваше се активността да се повиши в следобедните часове и това действително е така. 

Всъшност, активността е в рамките на очакваното и се движи около нивата на гласуване в предишния референдум в града. Той обаче беше поставен далеч по-популярен въпрос - обгазяването. Затова и гласоподаването засега е задоволително, въпреки не добре формулирания въпрос, съдебните оспорвания и тенденциозната информационна кампания. 

Към 13,00 часа активността в града премина 10%. Селата обаче не са активни. Най-сериозно е гласуването около самия парк Бедечка. 

Кметът на града обаче неколкократно заяви, че активността няма значение, а само общият резултат. Самият той гласува около 11 ч. заяви, че е гласувал за зелена Стара Загора и призова за по-високо гласоподаване.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки