За първи път: Международният мотопоход Черно море – Гибралтар тръгва от Бургас


За първи път: Международният мотопоход Черно море – Гибралтар тръгва от Бургас
16 Юни 2017, Петък


В екстремния мототур, който стартира на 23 юни, ще се включат 60 участници. За две седмици те ще трябва да прекосят 10 европейски страни

Автор: Десант

Впечатляващият международен туристически мотопоход Черно море - Гибралтар ще стартира от Бургас на 23 юни. Тази година близо 60 мотоциклетисти ще започнат своето голямо пътешествие от Бургас. За 15 дни те ще трябва да прекосят 10 европейски страни.

Мотористите са от различни държави като Англия, Австрия, Холандия, Швейцария, Финландия, Германия, Турция, Франция, Испания и Австрия.

По традиция преди да бъде даден официален старт на международния мотопоход в 18,00 часа, участниците ще представят ефектно мото шоу в близост до х-л "Парк" в Морската градина, обясни Мануел Подети от Moto Raid Expirience, представител на организационния екип.

Заедно с мотористите пътуват и журналисти от водещи европейски медии. Миналата година мотопоходът е стартирал от Атина, а тази година организаторите са се спрели на Бургас, впечатлени от очарованието на морския град. Турът трябва да завърши на 7 юли в Гибралтар.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки