Президентът да приложи същия механизъм за Пламен Узунов – отстраняване от длъжност


Президентът да приложи същия механизъм за Пламен Узунов – отстраняване от длъжност
13 Юни 2017, Вторник


Това заяви в студиото на БНТ вицепремиерът по икономическата и демографската политика Валери Симеонов

Автор: Светлана Николова

Предлагам президентът Румен Радев да приложи същия механизъм, какъвто приложиха Обединени патриоти и премиерът Бойко Борисов. Това заяви в студиото на БНТ вицепремиерът по икономическата и демографската политика Валери Симеонов по повод нацисткия скандал със съветника на държавния глава Пламен Узунов.

Преди дни от предаването „Господари на ефира“ на Нова телевизия показаха снимки на президентския съветник Узунов, преоблечен като Адолф Хитлер и с вдигната ръка за нацистки поздрав.

Гостът в студиото припомни как Павел Тенев, който бе назначен за зам.-министър на регионалното развитие и благоустройството, се оттегли от поста непосредствено след като встъпи в длъжност заради излезли негови снимки, правени преди 9 години до статуя на Хитлер в парижкия музей "Гревен".

Въпреки че в тях нямаше нищо тревожно и обидно, въпреки че видимо от кадрите Тенев иронизира нацизма, от БСП и ДПС, както и дежурните протестъри около кръга „Капитал“ и „Протестна мрежа“, които са на хранилка на „Америка за България“, надигнаха истеричен вой срещу Тенев. От действията им пострада не само професионалната му кариера и името му, но и семейството му.

Призовавам господин Узунов да покаже, че има морал в политиката, категоричен бе Симеонов.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки