Лъсна истинското лице на Българския хелзински комитет


Лъсна истинското лице на Българския хелзински комитет
10 Юни 2017, Събота


От така наречената правозащитна организация изтипосаха във „Фейсбук“ временна снимка на страницата си с цветовете на дъгата, приватизирани като символ от ЛГБТИ обществото

Автор: Дина Харизанова

Гейският София прайд разкри истинското лице на един от клакьорите си – Българският хелзински комитет. От така наречената правозащитна организация изтипосаха във „Фейсбук“ временна снимка на страницата си с цветовете на дъгата, приватизирани като символ от обществото на лесбийки, гейове, бисексуални, трансджендър и интерсекс персони. А постовете им са с покани и призиви да се подкрепи гей парада.

Интересно е какво биха обяснили за тази си сърдечна привързаност от БХК – та нима някой е посегнал на правата и свободата на обратните, че да имат нужда от защитата на псевдоборци за права и свободи.

Къде бяха БХК когато пияният швед изрита в "Слънчев бряг" българската камериерка?! Не се чу и дума в нейна защита от страна на комитета. Но няма да се учудим, ако скандинавецът биде номиниран за Човек на годината!

И какви предрасъдъци ще проготват с кукерски маски и развети дъгоцветни байрачета хомосексуалните люде?! Предрасъдък ли е, че Бог е създал жената, за да бъде половинка на мъжа?! Защо трябва да ръкопляскаме на някого за това, че животът му тече извън природните норми и закони?! Това ли ядосва ЛГБТИ-тата?

И ето че тази вечер организаторите на прайда имаха наглостта да обявят, че се борят за признаване на гей браковете, обучение в училище за ЛГБТИ и „за адекватни мерки срещу агресията срещу ЛГБТИ обществото“.

Всеки ден криминалните хроники изобилстват от новини за изчезнали хора, грабежи, убийства, но и ред няма за пребит педераст или лесбийка. Не се е чуло за каквато и да било форма на агресия срещу хората с нестандартна сексуална ориентация. Което не пречи те да се тъшкат, че не били равни с останалите и да разчитат на крепкото рамо на БХК да отстоява съмнителните им интереси.

Що се отнася до обучението за ЛГБТИ в училище, моля – първо ще трябва да изхвърлим от учебниците уроците по биология, атаномия и физиология на човека, в които половете са представени с нормалните им функции и децата се появяват следствие от съвокуплението на мъжа с жената, а отклоненията от тези норми се сочат като девиация.

Нейсе. И за да не ни обвинят в хомофобия, ще пожелаем на обратните да са живи и здрави. Много му здраве и на Хелзинския комитет. Видяхме му сексуалната ориоентация! 


В категории: Коментари

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки