Отвратително: НПО-та, финансирани от „Америка за България” сеят гей пропаганда в училищата


Отвратително: НПО-та, финансирани от „Америка за България” сеят гей пропаганда в училищата
10 Юни 2017, Събота


За скандала сигнализира общинският съветник от ВМРО в София Карлос Контрера

Автор: Десант

Общинският съветник от ВМРО – Българско национално движение Карлос Контрера сигнализира, че в неправителствени организации разпространяват гей пропаганда  сред българските ученици в българските училища.

В ефира на BIT TV днес той показа писмо, подписано от фондация „Заедно в час”, в което се прави апологетика на хомосексуализма сред децата. Писмото завършва с призива „Поздравяваме организаторите, участниците и приятелите на София Прайд 2017, че вече правят тези избори всеки ден и подкрепяме усилията им! Честит прайд!”.

Фондацията работи на територията на 10 области в България в над 45 училища. Изпраща учители, които уж да вдигат качеството на образованието.

„Когато видях писмото се шокирах. Фондация „Заедно в час” очевидно зад маската на подобряване на образованието разпространява и втълпява чрез хората, които изпраща като учители, че е нормално и дори желателно да има гей парад.

Не знам какво толкова преподават, но кагото облъчваш едно дете, че е нормално, модерно, хубаво да си хомосексуален, то какво точно мнение ще формира?! Всички знаем отговора – децата са доверчиви и добри.

Облъчването им и то в училище с това, че е много хубаво да си гей до какво точно ще доведе?!

За мен поведението на тази фондация „Заедно в час” е скандално и тя трябва да бъде изхвърлена от българската образователна система. Незабавно МОН трябва да разследва и да прекрати достъпа им до учениците и училищата в България”, заявява Карлос Контрера.

Фондация „Заедно в час” е финаснирана от фондация „Америка за България”.

Основната мисия на „Заедно в час” е подобряването на българското образование. Ангажирани са редица известни личности. От ВМРО – Българско национално движение задават въпрос към фондацията и всички, които са ангажирани с проектите й: Заставате ли зад писмото? Солидаризирате ли се с тезите в него за гей парда? Не считате ли, че не е работа на една фондация, която декларира, че се занимава с образование, да насажда гей пропаганда в българското училище?

Общинският съветник Карлос Контрера посочва, че ще сезира МОН за казуса с настояване за пълна ревизия на дейността на фондация „Заедно в час” в българските училища и незабавното преустановяване на всички проекти и споразумения с нея.

Той допълчва, че същото трябва да се случи и с фондация „Америка за България”, която финансира дейността на „Заедно в час”. Според Контрера и преди е имало скандали за чужди влияния в образователната система, но това вече минава всякакви граници.

Патриотите се заканват, че чрез европейските констверватори ще поискат от Републиканската партия на САЩ да направят пълна ревизия на дейността на „Америка за България” и преустановяване на финансирането на всякакви проекти, свързани с права на хомосексуалисти, гей паради, малцинства и т.н.


В категории: Новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Натурален Българин, не изврате
11.06.2017 13:13:34
6
0
Не стигат отровите, с които ни засипват от въздуха, ГМО-тата, четвърто качествените храни от чуждите супермаркети, изрязването на важни части от историята ни от училищните програми, заливането на телевизионните екрани с насилие, разврат и прочее боклуци, ами бързат отрано да отровят умовете на децата ни, да объркат и накрая заличат истинските човешки ценности - и още куп извратености, отрови за телата и умовете на всички! Това е тяхната мисия. И нашите чуждипоклонници им се кланят и продават за жълти стотинки всичко, що е българско и родно, всичко, що е нормално и разумно! Мнооогоо са гнусни!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки