Поискаха оставката на Благой Рагин заради шведския турист, ритнал камериерката


Поискаха оставката на Благой Рагин заради шведския турист, ритнал камериерката
08 Юни 2017, Четвъртък


С обяснението да не загубим скандинавските туристи председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация призова да не се вдига медиен шум за инцидента в Слънчев бряг

Автор: Десант

Министърът на туризма Николина Ангелкова поиска оставката на председателя на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Благой Рагин.

С обяснението да не загубим скандинавските туристи Рагин призова да не се вдига медиен шум за инцидента в Слънчев бряг, при който пиян шведски турист ритна в главата камериерка.

"Не се притесняваме, че ще разсърдим никого. За нас е важен интересът на българските граждани. Всеки един гражданин, независимо от коя държава е, независимо в какво качество посещава нашата страна, е длъжен да спазва законите на нашата страна, заяви Ангелкова пред БНР.


В категории: Новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Магаре
09.06.2017 01:27:24
0
0
Друг лайнар на име Кирил Домусчиев все още не е свалил турското знаме пред откраднатия от него завод в Пещера,където бяха отровени двама работника за да не обиди турците,все пак дължи фамилното си име на тях.Докога с това предателство?
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки