Лъжите на Елена Йончева са опасни за националната сигурност


Лъжите на Елена Йончева са опасни за националната сигурност
07 Юни 2017, Сряда


Това е една от причините, поради които лидерът на НФСБ и вицепремиер по икономическата и демографската политика Валери Симеонов е подал сигнал до прокуратурата срещу червената депутатка

Автор: Светлана Николова

Лъжите, които наговори Елена Йончева по адрес на оградата, която се изгражда на границата ни с Турция, са опасни за националната сигурност. Това е един от основните ми мотиви да внеса срещу нея сигнал в прокуратурата, заяви от ефира на СКАТ лидерът на „Национален фронт за спасение на България” НФСБ и вицепремиер по икономическата и демографската политика Валери Симеонов.

Оградата ще бъде готова съвсем скоро и всеки, които има някакви съмнения, ще може да се увери как стоят нещата в действителност, на място. Дали е едноредова, дали е двуредова, как се „прескача със стълба”, работят ли камерите, колко километра е дълга и т.н., добави още вицепремиерът.

Той бе провокиран от зрителски въпрос в предаването „Дискусионно студио”, свързан с „разкритията” на червената депутатка.

„Точно защото държа истаната да бъде установена, ще настоявам прокуратурата да се произнесе по сигнала ми възможно най-скоро. Мога да покажа и документи, че оградата е двуредова. Аз лично знам това, защото от самото начало наблюдавам изграждането на тази ограда. Както знаете, огражденията по нашите граници бяха започнати да се строят именно по инициатива на Патриотичен фронт в 43-то Народно събрание", допълни Валери Сименов.


Оказа се, че Елена Йончева не е ходила на място, за да види как се изгражда оградата, но това не й пречи да сипе лъжи в ефир


В категории: Новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Az
07.06.2017 20:53:39
1
0
Dvuredova??kade e??
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки