Сладки и тестени изкушения ще примамват посетители в столичния ЦУМ


Сладки и тестени изкушения ще примамват посетители в столичния ЦУМ
06 Юни 2017, Вторник


Там от 9 до 11 юни ще се проведе "сладък" фестивал


От 9 до 11 юни в изложбената зала на софийския ЦУМ ще се проведе Фестивал на сладките и тестени изкушения, организиран от Българската търговско-промишлена палата. Изложението е насочено както към крайни клиенти, така и към търговци и други професионалисти от бранша.

Любителите на десертите ще могат да се насладят на торти, пасти, сладкиши, гофрети, сладолед, шоколад и шоколадови изделия; баклави; напиткивино, кафе, чай, кокосова вода; бутиков мед, тахан, ядки и др. Ще има и много изненади, томболи с награди, вкусни и привлекателни предложения, специални намаления и дегустации.

На изложението ще може да се опита безплатно висококачествено и прясно изпечено кафе от Етиопия, Перу и други екзотични дестинации.

Професионалистите от бранша също ще намерят интересни артикули – оцветители и ароматизатори, най-доброто за компютърна декорация - принтери, мастила и хартия за тях: вафлена, глазурна, фонданова, шоколадова трансферна хартия; италианскати фондан за декорация, глазури, сухи смеси за декорация; суха смес за макарон с богата гама от цветове и разфасовки; суха смес за дантели; въздушна четка с компресор; спрей в различни цветове за оцветяване и др.

На щанда на Бизнес къща ООД посетителите ще могат да си направят диагностика с биоскенер –квантов анализатор, проследяващ над 150 физически показатели като витамини и минерали, мазнини, мускулна маса, кръвна захар, костна плътност, функции на органи като сърце, черен дроб и др. Уредът отчита ранни признаци на клетъчна промяна в органите и тъканите.

На всеки час, фирмата ще предлага по една безплатна диагностика! През останалото време диагностиката е на промоционална цена за периода на изложението.




В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки