Джон Лоутън взе интервю от казанлъшката кметица


Джон Лоутън взе интервю от казанлъшката кметица
Снимки: Община Казанлък
02 Юни 2017, Петък


Фронтменът на "Юрая хийп" снима филм в Розовата долина за поредицата на телевизия СКАТ, популяризираща България

Автор: Десант

Легендарният музикант гостува в кабинета на казанлъшкия кмет Галина Стоянова по повод новия документален филм, който ще направи за Казанлък. Емблематичните културно-исторически забележителности на Долината на розите и на тракийските царе, Фестивалът на розата и визията на кмета, за развитието на Казанлък ще бъдат във фокуса на лентата от поредицата за България „Джон Лоутън представя“, съобщиха от пресцентъра на казанлъшката община.



Пред бившия вокалист на „Юрая хийп“ и камерите на телевизия СКАТ, които заснемат поредната серия от поредицата, Галина Стоянова сподели за обичта си към Казанлък и желанието й той да разцъфтява като розата, която съхранява.

Лоутън остана впечатлен от факта, че тя е първият кмет жена в града и от напредначавите й идеи за прогреса на населеното място. Той получи искрените отговори на градоначалника в интервю, построено с откровен интерес към личността на човека и управника.

Британският музикант както винаги бе придружаван от съпругата си Ирис, с която са неразделни вече 40 години. Джон и Ирис получиха от Галина Стоянова подаръци от Розовата долина, като най-специалният бе Знакът на Казанлък.






В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки