Пеци Гюзелев ще пее виртуално на юбилейния концерт на „Щурците“


Пеци Гюзелев ще пее виртуално на юбилейния концерт на  „Щурците“
02 Юни 2017, Петък


На 3 юни с грандиозен спектакъл легендарната група ще отбележи своята 50-годишнина

Автор: Десант

Легендарният китарист на „Щурците“ Петър Гюзелев ще оживее виртуално на сцената на концерта по случай 50-та годишнина на групата в столичната зала „Арена Армеец“ на 3 юни.

Благодарение на новите технологии непрежалимият музикант, който почина преди 4 години, ще се включи в уникален спектакъл, с който „Щурците“ ще отбележат половин век на сцената.

Кирил Маричков, Валди Тотев и Георги Марков, заедно с Иван Лечев и Славчо Николов като гост китаристи, ще спрат времето и ще извадят от него всички онези мелодии, които са му дали вкуса и са оставили следи. На екраните в залата феновете ще видят кадри от големите концерти на групата, а соло китарата на Пеци Гюзелев ще звучи в 6 емблематични парчета, сред които и последната песен, която той е написал за бандата - баладата „Безкраен вятър“.

Три мащабни екрана в залата, както и звук, и осветление на световно ниво, ще превърнат юбилейния концерт в незабравимо преживяване за многохилядните почитатели на „Щурците“. Рок легендите ще поканят на сцената и бивши членове на групата, гост музиканти и приятели, сред които „БТР“, „Д2“, „Тангра“ и „Фондацията“, с които ще изпълнят заедно любимите парчета на българската публика.



В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки