Държавни чиновници в Стара Загора отговаряха на въпроси за конфликт на интереси


Държавни чиновници в Стара Загора отговаряха на въпроси за конфликт на интереси
29 Май 2017, Понеделник


В обучителния семинар, организиран от областния управител Гергана Микова, се включиха представители на 11-те общини от областта, на ОД МВР, РЗИ, РЗОК, РДГ, РИОСВ, ТД НАП, ОД „Земеделие”

Автор: Десант

Служители на Областна администрация в Стара Загора се включиха в обучителен семинар, организиран от Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси и от областния управител Гергана Микова.

На събитието присъстваха зам. областният управител Димитър Драчев, главният секретар Мария Алексиева, директорът на Дирекция АКРРДС Кремена Бухчева, главният юрисконсулт Ваня Панова, юристи от Областна администрация, представители на 11-те общини от областта, на ОД МВР, РЗИ, РЗОК, РДГ, РИОСВ, ТД НАП, ОД „Земеделие” и др.

По време на семинара Николай Николов, временно изпълняващ длъжността председател на Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси, запозна участниците с актуални въпроси, свързани с прилагането а закона за конфликт на интереси, както и с интересни примери от практиката на Комисията и на Върховния административен съд.


В категории: Новини , Общини , Репортажи

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки