Детски футболен клуб открива нов спортен комплекс в Бургас


Детски футболен клуб открива нов спортен комплекс в Бургас
Снимка: ДФК "Звездичка"
26 Май 2017, Петък


Модерната спортна база е в двора на  университета „Проф. д-р Асен Златаров"

Автор: Десант

ДФК „Звездичка" изгради нов спортен комплекс в двора на университета „Проф. д-р Асен Златаров" в Бургас. Церемонията по откриването ще се състои на 30 май 2017 г., от 20 ч. в двора на висшето учебно заведение, съобщават от детския футболен клуб.

„Проектът стана възможен, благодарение на невероятните усилия и подкрепата на лабораторията по математична химия, с ръководител  проф. Ованес Мекенян, фирмите "Елма", "Андела", "Фаркол", Пристанище Бургас, АВЕКО, Ди ес хоум, Врънгови, Мапей, Унакс, Фрахинпекс, Хал Медика, х-л Авеню, Крупал, както и с доброволния труд на много родители и студенти", уточнява председателят на клуба Петър Алексиев.

Спортната база разполага с две футболни игрища с трибуни, осветление, камери за видеозаснемане на срещите, озвучителна уредба, wi-fi връзка за посетители, външен фитнес, мултифункционално игрище за баскетбол и волейбол, както и игрище за футбол.

Новата спортна придобивка ще бъде на разположение на студентите от университета за безплатно ползване, както и за възпитаниците на школата.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки