Борисов за учителските заплати и военния бюджет: Правим каквото сме обещали


Борисов за учителските заплати и военния бюджет: Правим каквото сме обещали
24 Май 2017, Сряда


Премиерът изрази увереност, че и тази година ще бъдат събрани повече пари в бюджета

Автор: Десант

Ще направим каквото сме обещали, заяви премиерът Бойко Борисов пред медии във връзка с увеличението на учителските заплати.

Попитан за предстоящата среща на върха на НАТО премиерът отбеляза, че до 2021 г. има време и военните трябва да кажат къде е най-важно да се фокусират средства. Борисов изрази увереност, че и тази година ще бъдат събрани повече пари в бюджета.

„Да видим дали е най-правилно веднага да се вземат самолети, или да се погледнат сухопътните войски, корабите“, добави той като подчерта, че е важно да се направи най-добрият разчет.

Министър-председателят обърна внимание, че са необходими средства и за другите сектори в страната.

По темата за АЕЦ Белене Борисов изтъкна, че според него проектът трябва да бъде направен частен, ако е жизнен, да дойдат инвеститори без държавни гаранции и без задължително изкупуване на тока. „Работим активно по тази тема“, каза още премиерът.

Помолен да коментира терористичния акт в Манчестър, Борисов отново изрази съболезнованията си. „Трябва да бъдем бдителни и да водим тази политика- за добросъседство, за мирно решаване на кризите. Няма лош мир. Трябва да бъдем пестеливи в думите и много активни в дипломацията и делата си“, каза още премиерът.


В категории: Политика

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
MUNCHO
25.05.2017 09:32:44
0
0
BEZ SAMOLETI IKORABITE I SUXOPATNITE SILI SE PREVRASHTAT V U4EBNI MISHENI NA EVENTUALNIJAT
PROTIVNIK!ATOMNATA TZENTRALA NE MOZE DA BADE ,,4ASTNA,,ZASHTOTO NIKOI 4ASTNIK NE MOZE DA DADE GARANTZII ZA SIGURNOSTA!SMESENA FORMA NA SOBSTVENOST!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки